Bestuur 2019-2020
Abaia o.d.z.
“Tot op de bodem!”

bestaat uit de volgende mensen:

Praeses

Naam: Julia (Fraser) Knol
E-mail: praeses@biton.nl
Studie: Ancient, Medieval and Renaissance Studies; Medieval Celtic
Taken: Verzorging vissen, externe contacten, voorzitten ALV’s, BLV’s en bestuursvergaderingen, PR, acquisitie De praeses is de voorzitter van het Bestuur, houdt de praatjes en speeches en zit de ledenvergaderingen voor. Verder onderhoudt de praeses de externe contacten met de FUG (Federatie Utrechtse GezelligheidsĀ­verenigingen), de media, de universiteit en de hogeschool.
Ab Actis

Naam: Jolijn Miedema
E-mail: abactis@biton.nl
Studie: Environmental Biology
Taken: Correspondentie, ledenadministratie, website De ab actis (of secretaris) van de vereniging is verantwoordelijk voor alle post (en e-mail) die de vereniging en het bestuur aangaat en onderhoudt de ledenadministratie. Verder heeft de ab actis contact met de ReĆ¼nisten Vereniging Biton.
Fiscus

Naam: Jens (Disco) Ratelband
E-mail: fiscus@biton.nl
Studie: Creative Business
Taken: Verenigingsfiscaat en verzekeringen. De primaire taken van de fiscus (penningmeester), zijn het betalen van de rekeningen, het innen van de contributie en het boekhouden. De fiscus is bij de meeste commissies betrokken door overleg met de commissiefisci. Verder regelt de fiscus de verzekeringen.
Vicarius

Naam: Milet (Pan) Boderie
E-mail: vicarius@biton.nl
Studie: College of pharmaceutical sciences
Taken: Sociƫteitsfiscaat, tappers- en afsluiterscollege en vergunningen. De vicarius is de penningmeester van de sociƫteit en het hoofd van het tappers- en afsluiterscollege. Daarnaast gaat zij over de vergunningen.
Vice-Praeses

Naam: Daniƫl (Drogon) de Bruijn
E-mail: vice-praeses@biton.nl
Studie: Algemene Sociale Wetenschappen
Taken: Toezicht houden op en begeleiden van commissies en eerstejaars De vice-praeses verzorgt de interne contacten binnen Biton, Hieronder vallen de commissies, disputen en clubs. Ook vervangt hij de praeses op het moment dat deze niet aanwezig is.
Assessor

Naam: Raquel (Raket) van Velzen
E-mail: assessor@biton.nl
Studie: Diergeneeskunde
Taken: Verzorging kippen, inkopen, pandonderhoud (hoofd van de onderhoudscommissie, de Tank) De assessor is verantwoordelijk voor alle inkopen die er voor Biton gedaan moeten worden. Ook doet de assessor het onderhoud aan het pand en heeft daarom veel contact met derden voor reparaties, onderhoudsbeurten en kleine verbouwingen. De assessor is ook de contactpersoon voor de SHB (Stichting Huisvesting B.I.T.O.N.).