Bestuur 2021-2022
Andúril o.d.z.
“Zo goed als nieuw”

bestaat uit de volgende mensen:

Praeses

Naam: Marjolein (Zeekoe) Blasweiler
E-mail: praeses@biton.nl
Taken: Verzorging vissen, externe contacten, voorzitten ALV’s, BLV’s en bestuursvergaderingen, PR. De praeses is de voorzitter van het Bestuur, houdt de praatjes en speeches en zit de ledenvergaderingen voor. Verder onderhoudt de praeses de externe contacten met de FUG (Federatie Utrechtse Gezelligheids­verenigingen), de media, de universiteit en de hogeschool.
Ab Actis

Naam: Ties (Cafeïne) Bouwman
E-mail: abactis@biton.nl
Taken: Correspondentie, ledenadministratie, website. De ab actis (of secretaris) van de vereniging is verantwoordelijk voor alle post (en e-mail) die de vereniging en het bestuur aangaat en onderhoudt de ledenadministratie.
Fiscus

Naam: Emilin (Rowan) van Ruiten
E-mail: fiscus@biton.nl
Taken: Verenigingsfiscaat en verzekeringen. De primaire taken van de fiscus (penningmeester), zijn het betalen van de rekeningen, het innen van de contributie en het boekhouden. De fiscus is bij de meeste commissies betrokken door overleg met de commissiefisci. Verder regelt de fiscus de verzekeringen.
Vicarius

Naam: Tim (Wick) Brussaard
E-mail: vicarius@biton.nl
Taken: Sociëteitsfiscaat, tappers- en afsluiterscollege en vergunningen. De vicarius is de penningmeester van de sociëteit en het hoofd van het tappers- en afsluiterscollege. Daarnaast gaat zij over de vergunningen.
Vice-Praeses

Naam: Menno (Appa) Berga
E-mail: vice-praeses@biton.nl
Taken: Toezicht houden op en begeleiden van commissies en eerstejaars. De vice-praeses verzorgt de interne contacten binnen Biton, hieronder vallen de commissies, disputen en clubs. Ook vervangt hij de praeses op het moment dat deze niet aanwezig is.
Assessor

Naam: Sietse (Bel) van der Werf
E-mail: assessor@biton.nl
Taken: Verzorging kippen, inkopen, pandonderhoud (hoofd van de onderhoudscommissie, de Tank) De assessor is verantwoordelijk voor alle inkopen die er voor Biton gedaan moeten worden. Ook doet de assessor het onderhoud aan het pand en heeft daarom veel contact met derden voor reparaties, onderhoudsbeurten en kleine verbouwingen. De assessor is ook de contactpersoon voor de SHB (Stichting Huisvesting B.I.T.O.N.).
Acquisitor

Naam: Finn (Solo) den Boeft
E-mail: Acquisitor@biton.nl
Taken: Sponsorwerving, contact met externe bedrijven, externe feesten.
De Acquisitor is de contactpersoon voor bedrijven die Biton graag willen steunen in de vorm van sponsoring of andere acquisitiedeals. Verder gaan hen over het verhuren van ons pand voor besloten feesten.