WisMon

Op zoek naar een leuke bijbaan?

Hou jij altijd een stuk maand over aan het einde van je geld? Of heb je inmiddels een torenhoge bierrekening opgebouwd die je wel eens wilt afbetalen?
 
Dit is je kans! Voor ons nieuwe kantoor aan het Lucasbolwerk 15 (jaa, jullie nieuwe buren!!!) zijn we op zoek naar studenten die met verschillende werkzaamheden een centje bij willen verdienen.
 

Wat is WisMon?

WisMon is een jong maar ervaren bèta onderwijsinstituut in Utrecht. Wij stellen kwaliteit voor kwantiteit in alles wat we doen. Met een jong, enthousiast en vooral heel gezellig team verzorgen wij cursussen, bijlessen, rekenonderwijs, en schakeljaren voor vluchtelingen in heel Nederland.
 

Schoonmaker

Het pand is groot en het kantoor druk. Zelf komen we er niet aan toe om alles goed schoon te houden voor onszelf, maar voornamelijk voor de leerlingen die bij ons cursussen volgen. Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan zoeken we jou!
 
Je zult ongeveer 3 keer per week ongeveer 2 uur bezig zijn, de dagen en tijden zijn nog erg flexibel. Je salaris bedraagt €12,– netto per uur.
 

Medewerker bijlessen

WisMon groeit maar door en de vaste medewerkers komen niet altijd aan alles toe. Daarom zijn we altijd op zoek naar (een) flexmedewerker(s) die ons willen helpen met extra klussen.
 
Momenteel zijn we op zoek naar een medewerker ter ondersteuning van de bijlestak. Je houdt je voornamelijk bezig met het maken van koppelingen tussen bijlesdocenten en -leerlingen en bent altijd op de hoogte van de zaken rondom de bijlessen.
 
Dit houdt in dat je communicatief vaardig, betrokken en flexibel bent. Je werkzaamheden kun je flexibel indelen, maar je zult zo’n 12 uur per week nodig zijn.
 

Interesse?

Is jouw innerlijke schoonmaker aangewakkerd, of lijkt het je leuk om bij ons op kantoor aan de slag te gaan? Stuur dan een mail met motivatie en CV naar info@wismon.nl of kom vooral even bij ons langs! Voor meer informatie kun je bellen naar nr. 030–7370348. We zijn van ma-vr bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.